Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Tietoa Eliten toiminnasta on täällä. Scrollaa alaspäin ja löydät kilpailutoiminnan, valmennukset ja kasvattilistat. Myymme kasvattejamme aina silloin tällöin, joten ole valppaana mikäli kaipaat uutta hevosta talliisi.

Kisakeskus?

Elite järjestää mahdollisimman aktiivisesti kilpailuita ja muita tapahtumia, mutta ei talli voi silti sanoa kisakeskukseksi. Tapahtumia on usein juhlapyhien aikaan, mutta myös muulloin. Kilpailut eivät ainakaan vielä ole rekisterin alaisia, vaan kaikki ovat villejä. Palkinnot sponsoroi usein jokin tallikaupoistamme, mutta myös omia palkintoja tulee. Tulokset arvotaan puolueettomasti arvontakoneella ja sijoittuneiden määrä vaihtelee usein kolmesta kuuteen riippuen osallistujamäärästä. Kilpailuista ja tapahtumista ilmoitetaan ilmoitustaululla tai blogissa, sekä mahdollisesti näkyvästi etusivulla.

→ Tapahtumakalenteri

Valmennustalli?

Valmennustalli Elite ei todellakaan ole, mutta järjestämme joskus valmennuskursseja. Viikonloppuina teemme kolme/kaksi valmennusta ja viikkoina kolmesta viiteen valmennusta. Valmenuskursseille voi osallistua kuka tahansa, kunhan täyttää tietyt kriteerit: hevosella on oltava luonne, kuva ja koulutusmerkintä, sinulla pitään olla sivut joilla on vieraskirja tai linkki sähköpostiin ja paikka jonne liität ainakin tiedot valmennuksesta (valmentaja, päivämäärä, tallin nimi + osoite). 

Kurssien lisäksi pidämme valmennuksia ja tunteja yksittäisille ratsukoille mahdollisen maksun kera. Valmennuksia tehdään aina kun aikaa ja inspiraatiota löytyy. Teksteistä tulee noin 150-400 sanaisia riippuen pyynnöstä. Valmennusta pyytäessäsi, mainitsetha viestissäsi nämä asiat: hevonen (+osoite), aihealue (+taso), valmennukset toivepituus (noin 50-100 sanan tarkkuudella) ja aika, johon mennessä toivoisit saavasi valmennuksen. Kun näemme hieman valmennuksen vaativuutta ja aikarajaa, voimme katsoa jos saamme sen kirjoittamisen mahtumaan aikatauluun.

Tulevat kurssit:

ei kursseja

Kasvatustila?

Hevoskasvatus on myös lähellä Eliten sydäntä, ja kasvatammekin KWPN-hevosia ja hollantilaisia ratsuponeja mahdollisimman aktiivisesti. Kasvatustilaksi ei tallia voi kuitenkaan kutsua, vaan astutuksia tulee aina silloin tällöin. Hevosten kasvatuksen ja kisatoiminnan vuoksi hevoskatras on jaettu siitoshevosiin ja kisaratsuihin. Enemmistö kasvateista menee siitoshevosiksi, mutta kisauran jälkeen kisaratsuja saadaan siitoskäyttöön. Kasvattimyyntejä yritetään järjestää kerran vuodessa. Niiden lisäksi myymme yksittäisiä kasvatteja ilman tarkkoja tietoa pienen luonnekuvauksen kanssa.

Tallin siitosoriit tarjoavat astutuksia ja teemme myös tilausvarsoja hevosillamme. Kysy lisää vieraskirjassa tai sähköpostissa.

→ Kasvattilistat

→ Kasvattimyynnit 2017

Tämä on virtuaalitalli. This is a sim-game stable.

©2020 Elite - suntuubi.com